Advertorial

artikelen
10
2016

Geef een waakhond cadeau

Advertorial
1
Redactie

Redactie

Nog op zoek naar een goed kerstcadeau? Follow the Money weet wel iets: waarheidsvinding, een tegendraads geluid van denkers en doeners, én scherpe onderzoeksjournalistiek door betrokken journalisten. Wie wil dat nu niet?

Steun de onderzoeksjournalistiek van FTM. Juist nu!

Advertorial
24
Redactie

Redactie

'Het steunen van onderzoeksjournalistiek is het enige wapen dat de burger nog heeft'. Steun daarom de onafhankelijke onderzoeksjournalistiek van Follow the Money vandaag nog en word lid!

Waarom is onderzoeksjournalistiek zo belangrijk?

Advertorial
1
Redactie

Redactie

'Onderzoeksjournalistiek zorgt ervoor dat wij weten wie bedriegt en wie niet.' Steun daarom de onafhankelijke onderzoeksjournalistiek van Follow the Money en word lid!

Word lid en ontvang het ebook 'De kaalslag bij Defensie'

Advertorial
6
Redactie

Redactie

'Een onmisbaar boek voor iedereen die het "pang‐pang!"‐gevoel wil begrijpen.' Bij het afsluiten van een Follow the Money jaarlidmaatschap krijg je nu 'De kaalslag bij Defensie', geschreven door FTM-redacteur Krijn Schramade, cadeau!

Besteed je vakantiegeld aan diepgravende onderzoeksjournalistiek

Advertorial
2
Redactie

Redactie

Vakantiegeld binnen? Een mooi moment om de onafhankelijke onderzoeksjournalistiek van Follow the Money te steunen en lid te worden!

'Follow the Money volgt de financiële sector gedreven, deskundig en goed onderbouwd'

Advertorial
0
Redactie

Redactie

Diepgravende financieel-economische onderzoeksjournalistiek kost veel tijd en geld. Daar kun je ons bij helpen door Follow the Money te steunen en lid te worden.

Onderzoeksjournalistiek is een directe levensbehoefte

Advertorial
0
Redactie

Redactie

Diepgravende onderzoeksjournalistiek kost veel tijd en geld. Daar kun je ons bij helpen door Follow the Money te steunen en lid te worden.

De onafhankelijke onderzoeksjournalistiek van FTM is hard nodig!

Advertorial
1
Redactie

Redactie

Follow the Money journalisten zetten zich vol in om onrecht aan de kaak te stellen. Daar kun je ons bij helpen door ons te steunen en lid te worden.

Maak het graafwerk van Follow the Money mogelijk

Advertorial
1
Redactie

Redactie

'Onderzoeksjournalistiek is niet gratis.' Diepgravende onderzoeksjournalistiek kost veel tijd en geld. Daar kun je ons bij helpen door Follow the Money te steunen en lid te worden.

Wat zijn de feiten en achtergronden van het EU-associatieakkoord met Oekraïne?

Advertorial
0
Redactie

Redactie

De komende maanden onderzoeken wij op Follow the Money de achtergronden van dit verdrag, wat het precies inhoudt en wat de mogelijke gevolgen zijn voor zowel de EU, Nederland en met name Oekraïne zelf. Maak dit onderzoek mogelijk en steun de journalisten!