Fiscus last veiling Gijrath Media Groep af

1 Connectie

Onderwerpen

Yves Gijrath

De Gijrath Media Groep ontkomt op het nippertje aan een vernederende executieveiling door de belastingdienst.

De fiscus heeft het zware geschut ingezet tegen de Gijrath Media Groep (GMG). Het Financieele Dagblad bericht, pardon, de website WijNoordHolland heeft de primeur dat op het laatste moment een openbare executieveiling van GMG is geannuleerd. Het bedrijf dat door Yves Gijrath werd opgericht, maar op dit moment in handen is van vader en zoon Paul en Marc Schaling, heeft klaarblijkelijk de rekeningen bij de Belastingdienst zo ver laten oplopen dat dit wapen kortstondig uit het arsenaal gerold moest worden.

 

De veiling betrof niet alleen de objecten van de GMG groep, maar ook van gerelateerde bedrijven als Gijrath Media Groep JFK bv, Gijrath Media Groep Jackie bv, Gijrath Media Groep Millionaire bv, We Are Green2 bv, Who Dares Wins Holding bv en Tavy Holding bv. Op de veilinglijst stonden prachtobjecten als een blauw kunstoffen olifantje, een witte torso op houten statief, een goudkleurige vaas en als klap op de vuurpijl een tosti-ijzer.   

 

 
De weelderige kantine van de GMG groep
 
GMG bevindt zich sinds 2009 in de financiële problemen. Het bedrijf dreigde ten onder te gaan, maar dankzij de investeringen van vader en zoon Schaling bestaat het nog. Oprichter Gijrath heeft het echter niet zo erg meer naar zijn zin in zijn eigen bedrijf en ligt op ramkoers met zijn aandeelhouders, zo bleek eerder uit een verhaal van FTM.
Gijrath kwam afgelopen zomer herhaaldelijk in het nieuws door zijn zakelijke verbondenheid met kickbokser Badr Hari.
 
Lees hier het uitgebreide verslag van het gevecht dat oprichter Yves Gijrath, de bedenker van de Miljonair Fair (thans Masters of LXRY geheten), de laatste jaren moest voeren om niet ten onder te gaan.
Redactie
Redactie
Gevolgd door 639 leden