Buffett koopt eigen aandelen in

3 Connecties

Relaties

Buffett DSK Donner

Vandaag in de Newswatch: Warren Buffett heeft een nieuw koopje gevonden - zijn eigen aandelen. Minister Donner ligt onder vuur, DSK vindt zichzelf onschendbaar en Medvedev stuurt een minister naar Siberië.

Warren Buffett, door Wall Street Journal maar weer eens omschreven als de grootste bargain hunter van Wall Street, heeft een nieuw gat in de markt ontdekt: aandelen van zijn eigen Berkshire Hathaway. Het beleggingsbedrijf is bezig met grootschalig inkopen van eigen aandelen. Daarmee geeft hij een signaal af: mijn aandelen zijn ondergewaardeerd, en zullen binnenkort gaan stijgen. Het effect was meteen te merken: de Dow Jones maakte een sprongetje.

Bron: Wall Street Journal

 
Donner niet naar de Raad van State?
 
Hij leek veruit favoriet om PvdA'er Herman Tjeenk Willink op te volgen als vice-president van de Raad van State, maar nu lijkt CDA-minister Piet Hein Donner toch onder vuur te liggen als kandidaat. Bronnen rond de Raad stellen tegenover Nu.nl dat Donner als politicus en bestuurder te omstreden is en te uitgesproken politiek gekleurd. Ook zou hij niet de eminente rechtsgeleerde zijn die het hoogste rechtsorgaan van Nederland zoekt.
Bron: Nu.nl
 
Dit is besturen in Rusland
 
De Russische minister van Financiën Kudrin liet gisteren in een bijeenkomst weten weinig te zien in een eventuele nieuwe samenwerking met premier Medvedev. Die is nu president, maar lijkt weer stuivertje te gaan wisselen met Poetin (nu premier). Zie hier hoe Medvedev reageert.
 
 
 
DSK beroept zich op diplomatieke onschendbaarheid
 
De civiele zaak tegen Dominique Strauss-Kahn om de vermeende verkrachting van een kamermeisje in New York zou geen doorgang mogen vinden, omdat DSK als IMF-baas diplomatieke onschendbaarheid bezat. Dat bepleiten de advocaten van de voormalige bestuurder.
Bron: NRC

Het NOS Nieuws in 60 seconden: