Correctie

2 Connecties

Onderwerpen

Madoff Michael Kraland

In het artikel ‘Madoff-belegger Kraland heeft spijt’ dat Follow the Money produceerde voor dagblad De Pers is een aantal onjuistheden geslopen.

In het artikel ‘Madoff-belegger Kraland heeft spijt’ in de krant van 14 december jl. (De Pers, rubriek MSM) is een aantal onjuistheden geslopen. Ten onrechte werd gesuggereerd dat Madoff curator Irving Picard, na de recente dagvaarding van ABN AMRO en Fortis, mogelijk ook nog een claim in zou dienen bij de Nederlandse belegger Michael Kraland. Die suggestie is onjuist. Picard heeft geen aanklacht tegen Kraland ingediend. 
 
Op het moment van verschijnen van het artikel was de termijn waarbinnen Picard aanklachten tegen derden kon indienen ook verstreken. Ondanks een opmerking van Kraland die mogelijkerwijs anders uitgelegd had kunnen worden, is er nimmer contact geweest tussen Kraland en Picard. Voorts stond ten onrechte in het artikel dat Kraland tot 2006 beurscolumns heeft geschreven voor de Quote. 
 
Dat doet Kraland namelijk nog steeds. 
 
 
 
Hoofdredactie De Pers
Hoofdredactie Follow the Money
 
 
 
 
 Wie is Michael Kraland?
  • Zie hier een portret dat RTL in 2007 maakte van topinvesteerder Michael Kraland. "Mensen zijn goddank lui. Het is helemaal niet zo moeilijk om een qua kennis een voorsprong op te bouwen op de markt. Daar kun je je voordeel meedoen, als je je huiswerk een beetje doet."
  • Kraland is oprichter van beleggersplatform Inveztor.nl 
  • Kraland is columnist van het blad Quote
Redactie
Redactie
Gevolgd door 637 leden