De selectie van Smit

5 Connecties
0 Bijdragen

De selectie van Smit, met vandaag aandacht voor een hoofdstedelijke investeerder met vijanden en de goede fiscale voornemens van Donald J. Trump

Dat 2017 een heel bijzonder jaar gaat worden staat bij voorbaat al vast. Zo zal vanaf eind januari het Witte Huis door iemand worden bewoond die een goed gevoel voor humor heeft en zich van geen enkele conventie iets aantrekt: Donald J. Trump. De aanstaande president van de VS onderhoudt bovendien een bijzondere relatie met de Amerikaanse belastingdienst en heeft een scherp oog voor de belangen van grote Amerikaanse ondernemingen. Zijn goede fiscale voornemens heeft hij al geuit en dat vormde vanzelfsprekend materiaal voor een uitstekend artikel van onze huisfiscalist Christiaan Vos, waarvoor ik hier aandacht vraag.

Dat doe ik ook voor een stuk van onze redacteur Dennis Mijnheer, de man die al jaren voor Follow the Money zijn vizier scherpstelt op al te begerige witte boorden die van het rechte pad zijn afgeweken of dat dreigen te doen. Deze week neemt hij iemand uit ons eigenstadsdeel Zuid op de korrel; een man die de komende tijd erg hard moet bidden wil hij nog voor zijn zonden worden vergeven. En anders rest hem niets anders dan te wachten op de verlosser.

Ik wens je alvast een hele fijne kerst toe!

Ciao,

Eric