Beeld door Matthew Henry (via Unsplash)

Beeld door Matthew Henry (via Unsplash) © CC0 (Publiek domein)

FTM Audio - Help! Wat moet ik vinden van de nieuwe spionagewet?

2 Connecties

Relaties

Wiv FTM Audio
21 Bijdragen

Aflevering 1 van FTM Audio is een feit. Frederique de Jong leest ons artikel over de sleepwet voor. Redacteur Harry Lensink zit naast haar en beantwoordt haar vragen.

Lees je het artikel toch liever zelf? 'Help! Wat moet ik vinden van de nieuwe spionagewet?' Harry publiceert vrijdag een nieuw stuk over dit onderwerp. Volg het dossier 'Referendum Sleepwet'.

Waarom Frederique FTM Audio heeft opgezet...

Sinds jaar en dag ben ik fan van dit platform. Afgelopen zomer dacht ik bij het lezen van een paar artikelen:

  1. Wat zou het fijn zijn als ik nu even wat vragen aan de schrijver kon stellen ter verduidelijking.
  2. Ook las ik een keer een verhaal helemaal hardop voor aan een vriendin. Haar reactie, liggend op de bank, was: ‘Best relaxed eigenlijk om zo voorgelezen te worden.’

Die twee ideeën heb ik samengevoegd in de eerste aflevering met Harry Lensink. Ik lees zijn artikel voor en stel hem vragen waar nodig.

Een extra service voor jou

Soms heb je geen tijd om een artikel helemaal te lezen. Dat is het moment om op de achtergrond naar FTM Audio te luisteren.

De redacteur vertelt persoonlijk over zijn artikel. Het kan het artikel toegankelijker maken, extra context bieden en uitnodigen tot meer discussie in de comments bij de artikelen.

Hoe vaak?

Op onregelmatige basis kom ik langs bij FTM voor een opname. Het idee is dat ik vooraf weet wat het onderwerp is, maar het artikel nog niet heb gelezen, laat staan het gesprek voorbereid heb. Net zoals veel lezers die voor het eerst het artikel aanklikken.

Kritiek? Graag...

Wij moeten onze weg vinden en kunnen je commentaar natuurlijk goed gebruiken. Heb je dus kritiek of tips, laat ons dat dan weten in het ledenpanel. Daar maak je ons erg blij mee. Dank!