'Follow the Money volgt de financiële sector gedreven, deskundig en goed onderbouwd'

1 Connectie

Organisaties

Follow the Money
0 Reacties

Diepgravende financieel-economische onderzoeksjournalistiek kost veel tijd en geld. Daar kun je ons bij helpen door Follow the Money te steunen en lid te worden.

Macht vreet geld. Door het volgen van geldstromen maken we zichtbaar wie de feitelijke macht in handen hebben en hoe we die kunnen controleren. We tonen misstanden aan. We ijveren voor rechtvaardigheid. De ervaringen van de afgelopen jaren laten zien dat hier nog heel veel werk valt te verrichten!

Word lid en steun daarmee net als Antoinette Hertsenberg ook nog eens de missie van Follow the Money!

Door middel van waarheidsvinding willen we de macht weer aan het publiek terug geven. Zo leveren we een bijdrage aan de instandhouding van onze democratie.

Tegelijkertijd zetten we ons in om mogelijke alternatieven en oplossingen te belichten en om te inspireren. De wereld iets verder helpen door zowel te breken als te bouwen. Opkomen voor de belangen van de 99 procent. Dat is onze missie. En daar willen we jou bij betrekken.

"Als er één sector is die we kritisch en onafhankelijk moeten volgen, controleren en analyseren dan is het wel de financiële sector. En dat is precies wat Follow the Money doet."

Sinds onze start in 2010 hebben we laten zien dat we iets kunnen. We hebben vele diepgravende, onthullende artikelen gemaakt, primeurs gescoord, verrassende inzichten geleverd en prijswinnende verhalen voortgebracht. Veelal met jong journalistiek talent. 

Follow the Money journalisten zetten zich vol in om onrecht aan de kaak te stellen

We willen graag nog veel meer belangwekkende journalistiek maken. De rotzooi boven tafel krijgen, het tuig in de beklaagdenbank en de beste ondernemers in het zonlicht. Voor jou, met jou, voor ons allemaal. Omdat het hard nodig is.

Radicaal onafhankelijke journalistiek kan echter alleen bestaan bij de gratie van een betrokken publiek. Mensen die inhoudelijk en ook financieel bijdragen kunnen leveren. 

Word lid

 

>> Sluit je aan bij Follow the Money en word lid

Voor €80 per jaar en ontvang:

  • Diepgravende journalistiek die de onderste steen boven wil halen
  • Met feiten onderbouwde opinies die uitnodigen voor debat
  • Gratis het ebook ‘Blad voor de mond’ over persvrijheid
  • Toegang tot alle content, volg auteurs & dossiers en lever zelf een bijdrage!
Lees verder Inklappen

Al lid en wil je graag een extra donatie doen?

Dat kan natuurlijk altijd! Maak het gewenste bedrag over op rekeningnummer NL 28 TRIO 0390 3696 32, ten name van Follow the Money. Vermeld daarbij als mededeling ‘FTM Donatie’. Alvast hartelijk bedankt voor je steun!

Deel dit artikel, je vrienden lezen het dan gratis

Over de auteur

Redactie

Gevolgd door 274 leden

Volg Redactie
Verbeteringen of aanvullingen?   Stuur een tip
Annuleren