Geertwilders.nl gehackt

2 Connecties

Onderwerpen

Website Hack
0 Bijdragen

De onzorgvuldige woordkeuze van Geert Wilders en zijn kornuiten is niet onopgemerkt gebleven. Iemand die zich voordoet als een Turkse moslim heeft de domeinnaam Geertwilders.nl gekraakt.

Bullebak Wilders lokt de laatste tijd op vakkundige wijze zijn collega's uit de tent. Juffrouw Verbeet riep de pestkop daarom gisteren tijdens Algemene Beschouwingen tot de orde.

Maar zijn volgelingen kunnen er ook wat van. Raymond van Roon, een partijgenoot van Wilders,  zou eerder hebben gezegd "nu komt de islamitische aap uit de mouw en hij heet Erdogan". Premier Rutte was daar niet over te spreken. Ook andere politici zijn de stoere zeemanstaal van de PVV'ers helemaal zat. Er zit echter tot nu toe weinig creativiteit in de bestrijding van de onbeschofte taal. 

Henk en Ingrid zullen zich rijkelijk vermaakt hebben met de grappen en grollen van de nationale volksclown. Maar Mohammed en Fatima hebben ook reden om te lachen want Geertwilders.nl is gehackt. 
 

Deel dit artikel, je vrienden lezen het dan gratis

Over de auteur

Ruben Munsterman

Ruben Munsterman heeft als fanatiek aanhanger van de zesjescultuur tijdens zijn studie journalistiek meer The Wall Street Jou...