Hammerstein gesloopt

3 Connecties

Relaties

Hammerstein Rechter

Werkvelden

Advocaat

'Predikaat topadvocaat niet waard'

Oscar Hammerstein een topadvocaat? Quote liep zijn gangen na en conludeert in het magazine van deze maand fijntjes: "Als hij een voetbaltrainer was geweest, had hij allang werkloos thuisgezeten." Het door de media vaak gegeven predikaat 'topadvocaat' is Hammerstein volgens het blad 'niet waard'.

 

En inderdaad: van de 25 zaken die Hammerstein de afgelopen jaren voor de rechter uitvocht, wist hij er maar vier te winnen. Vijf zaken eindigden onbeslist, de overige zestien gingen verloren. Louis van Gaal moest bij Bayern München voor minder het veld ruimen.

 

Daar komt bovendien nog een reeks tuchtklachten bij, onder meer omdat 'topadvocaat' Hammerstein meerdere malen vergat om namens zijn cliënten hoger beroep aan te tekenen. 

 

Dat laatste levert pijnlijke verhalen op. Quote pakt ook op de website even uit. Lees het verhaal van Riny Schreijenberg, ontdekker van geliefde cultuurdragers als Frans Bauer en Thomas Berge. Hoe de platenbaas door Hammersteins nalatigheid onnodig miljoenen verloor in een zaak tegen Sony, en daarom nu 7 miljoen euro van Hammerstein claimt. Het lijkt de definitieve ontmaskering van Oscar Hammerstein.