Avontuurtjes killen horny Cain

4 Connecties

Relaties

Republikein Horny Cain

Personen

Barack Obama
0 Bijdragen

Geen presidentsverkiezingen voor Herman Cain. Teveel buiten- echtelijke uitstapjes borrelden naar de oppervlakte.

 

De Republikeinse presidentskandidaat Cain ziet af van verder deelname aan de Amerikaanse presidentiële voorverkiezingen. Zijn gezonde en natuurlijke seksleven zit het preutse Amerika dwars. 

 

Blank Amerika zit vol Victoriaanse puriteinen. Ze ontkennen het bestaan van seks, ook al is er geen mens op aarde die geen seks kent. Juist in hun bevolkingslaag is de babyaanwas het grootst.

 

Seks

In de oudheid bestempelden de christenen seks als “een zondige daad van het onderlichaam”. In het openbaar een onbespreekbaar onderwerp. Om rechtmatige erfenissen binnen een huwelijk veilig te stellen, voegden ze daar ook monogamie aan toe. Buitenkinderen deelden niet mee in nalatenschappen. 

 

Monogamie druist volstrekt in tegen alle wetten van Moeder Natuur. Deze ethische waanzin is de grootste kapitaalvernietiger in de Westerse wereld. Vijftig procent van alle Amerikaanse huwelijken eindigt in een echtscheiding. 

 

 

Dit alles mag geen rol spelen. ‘Horny Herman’, zoals Cains nieuwe bijnaam luidt, doet niet langer mee. Het tweegevecht van de eeuw tussen twee Afro-Amerikaanse sumoworstelaars gaat niet door. 

 

Creperen en doodvallen

De andere Republikeinse kandidaat Michele Bachmann maakte het ethisch gezien veel bonter dan Cain. Tijdens een debat kreeg ze een vraag uit het publiek over de nationale ziektekostenverzekering die president Obama probeert in te voeren. “Wat moet gebeuren met de dertig miljoen Amerikaanse onverzekerden die zo’n 8 procent van de totale bevolking uitmaken?” Bachmann antwoordde: “Die mogen wat mij betreft creperen en doodvallen.”

 

 

Bachmann kreeg daar nauwelijks scheve gezichten over. Ze werd zelfs hier en daar nog enthousiast toegejuicht. Spreken over een natuurlijk en gezond seksleven is een veel grotere zonde in de VS dan je naaste burger te laten doodvallen. In de Christelijke Nieuwe Wereld van Amerika staat centraal “Hebt uw naaste lief”, maar ook “gaat heen in vrede en verrek in uw eigen ellende.”

 

Het Institute for American Values, the Institute for Marriage and Public Policy, the Georgia Family Council, and Families Northwest, gebruiken de gezinsonderzoeksresultaten van onderzoekers Elizabeth Ananat en Guy Michaels. 

 

Kapitaalvernietiging

Ze beweren dat echtscheidingen en eenoudergezinnen de Amerikaanse belastingbetaler direct $112 miljard per jaar (2008) kosten. Daar bovenop de kosten van kapitaalvernietiging. De gedwongen woningverkoop, opzeggen van banen en herhuisvestingskosten. 

 

Ze schatten de sociale schade zoals het verlies van schoolprestaties van kinderen op honderdvijftig miljard dollar. De schade is zo enorm en veel omvattend dat redelijke beramingen nauwelijks te maken zijn. Het leidt geen twijfel dat het om enkele honderden miljarden dollars per jaar gaat. 

 

Geen wonder dat het aantal echtscheidingen na de recessie van 2008 met twintig procent terugliep. Ethiek of niet, echtscheiding wegens een slippertje was een veel te dure luxe.

 

Ethische waarden

Nu de Amerikaanse economie maar kwakkelend groeit, was juist een verruiming van ethische waarden en daardoor vermindering van overdreven ethisch gemotiveerde echtscheidingen een lichtpuntje in het economische landschap.

 

President Bill Clinton met zijn Monica Lewinsky en de Amerikaanse marine met zijn erkenning van gelijke seksehuwelijken hadden deze nieuwe mantel van seksethiek al aangetrokken, maar onze arme Horny Herman ging voor het zingen de kerk uit.