'Huizenprijs verder omlaag'

3 Connecties

Relaties

Chipshol

Organisaties

BP De Nederlandsche Bank (DNB)
0 Bijdragen

De favoriet voor de opvolging van Nout Wellink waarschuwt, Chipshol dendert door, BP ruimt olie op en meer: dit is de Newswatch. Plus: een mooi eerbetoon aan overleden oorlogsfotograaf Tim Hetherington.

Goede Vrijdag? Nog even niet voor huizenbezitters. Want Lex Hoogduin, topkandidaat voor de opvolging van Nout Wellink als president van DNB, waarschuwt net als zijn voorganger dat het beperken van de hypotheekrenteaftrek echt onoverkomelijk is. En dat dat dalingen van de huizenprijzen tot gevolg zal hebben. Hij sprak de profetische en onheilspellende woorden in Wassenaar, het FD tekende ze op.
Bron: FD (betaald registreren), en hier gratis

Chipshol: familie Poot dendert nu hard door

Chipshol-ondernemers Jan en zijn zoon Peter Poot slaan hard terug. Eindelijk hebben ze de corruptie van de Haagse rechtbank aangetoond, nu is het erop en erover. Kalbfleisch met verlof, dat is niet genoeg. Gisteren deed Chipshol aangifte tegen de NMa-baas, en nu hebben vader en zoon Poot alle vonnissen opgevraagd die Kalbfleisch en Westenberg de afgelopen jaren uitgesproken hebben. Peter Poot: “Er zijn meer Haagse uitspraken waar een luchtje aan zit.”
Bron: de Volkskrant


Luchtje aan meer uitspraken Kalbfleisch?


BP betaalt miljard voor opruimen olie

Oliemagnaat BP trekt 1 miljard dollar uit voor de eerste schoonmaakwerkzaamheden na de olieramp in de Golf van Mexico. Dat is het Britse bedrijf overeengekomen na gesprekken met de Amerikaanse regering en vijf betrokken staten. De New York Times heeft het verhaal, hier is de hele tekst van de overeenkomst te lezen.
Bron: New York Times

Samsung klaagt nu Apple weer aan

De strijd tussen Apple en Samsung om de tablet-technologie gaat nog even vrolijk verder. Kreeg eerder Samsung al meerder claims van Apple aan de broek, nu klaagt Samsung de Amerikaanse concurrent weer aan omdat het technologie voor de iPad van de Zuid-Koreanen gestolen zou hebben.
Bron: De Pers

Eerbetoon Tim Hetherington

Mooi eerbetoon aan de eerder deze week in Libië om het leven gekomen oorlogsfotograaf Tim Hetherington. Een van zijn beste klanten was Vanity Fair, en dat blad heeft nu een selectie van zijn beste werk online gezet.

En verder: het NOS Nieuws in 60 seconden