Liberaal alternatief stapt op

5 Connecties

Onderwerpen

Femke Halsema Vertrek Liberaal alternatief

Organisaties

PVV

Werkvelden

Economie

Omdat ze niet in het kabinet kwam, vertrekt ze. Jammer. Haar plannen waren vaak liberaler en meer nuchter dan het pseudo-socialisme van PVV en de compromissen van Rutte. Halsema's karwei was nog niet af.

Ze gaat weg, maar ze moet blijven. Groen Links akela Femke Halsema lanceerde een paar weken geleden lanceerde in een monumentaal stuk de beste economische lange termijn innovaties, alleen zit ze bij de verkeerde partij.

 

Minder staatsbemoeienis bij aankoop van huizen, minder verwennerij voor de babyboomgeneratie, meer duurzaamheid en vooral minder steun aan luie donders die
niet willen werken.

 

Groen Links, ooit bevolkt door communisten, wil sommige uitkeringen in hoogte en duur beperken en racet daarmee Rutte voorbij. Het is VVD praat met een hart, al zou ze natuurlijk nooit toegeven dat ze liberaal is, ondanks alle tekenen in die richting.

Femke was met Paars Plus even het redelijk alternatief om de grote economische problemen aan te pakken. Ze geeft te snel op. Zolang Rutte wegsuft met de conservatief-socialistische PVV is La Halsema – hoe bizar ook – nog even het  fatsoenlijk liberale alternatief van de lage landen.

Redactie
Redactie
Gevolgd door 643 leden