Obama's Chrysler te koop voor 1 miljoen dollar

3 Connecties

Relaties

EBay Chrysler

Personen

Barack Obama
0 Bijdragen

Obama laat zich tegenwoordig vervoeren in zijn gepantserde limousine en u kunt bieden op zijn oude Chrysler 300C. Het afdankertje staat te koop op Ebay.

Hoewel de Chrysler verkoop voor de wind gaat, is er één auto die maar geen nieuwe eigenaar kan vinden.

Drie jaar nadat de A 2005 Chrysler 300C van president Obama werd aangeboden op Ebay, staat de bolide weer op de veilingsite. De auto wordt aangeboden met zo’n 33.000 km op de teller.  

In december 2007 ruilde de toenmalige senator de HEMI V8-aangedreven luxe sedan in voor een Ford Escape Hybrid. Toen was er 30.000 km mee afgelegd. Hij werd aangeboden met een startbod van 100.000 dollar. Echter toen nep-bieders de prijs omhoog duwden naar 1 miljard dollar werd de veiling gesloten. 

Nu is de auto weer op de site geplaatst. Deze keer vraagt de anonieme eigenaar er een miljoen dollar voor. Een redelijke prijs, volgens de woordvoerder van de eigenaar. Zij is ervan overtuigd dat de auto de afgelopen jaren nog meer historische waarde heeft gekregen. Ze verwijst naar de verkoop van de 1977 Peugeot  504 van de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, die voor 2,5 miljoen dollar werd verkocht. 

De huidige veiling loopt tot volgende week woensdag. Mocht u geinteresseerd zijn dan kunt u hier bieden.