Ondernemen met Dirk

4 Connecties

Relaties

Ondernemen Masterclass

Personen

Dirk Scheringa

Organisaties

DSB Bank
0 Bijdragen

Scheringa vertelt weer hoe het moet!

Grote moeite uw hoofd als ondernemer boven water te houden? Met de handen in het haar over de tegenvallende omzet? De redding is nabij! Hij deed het al eenmalig in het stadion van AZ, maar vanaf nu is het vaste prik: leren ondernemen met Dirk Scheringa.

 

Scheringa, in het verleden 'de oprichter en bestuursvoorzitter van DSB Bank, voorzitter van voetbalclub AZ en bestuursvoorzitter van het Scheringa Museum voor Realisme' (zo klinkt het inderdaad best netjes), organiseert voortaan elke twee maanden een speciale masterclass voor ondernemers. Locatie: het Drentse Norg. “Een rustieke omgeving waar men zich even aan de dagelijkse beslommeringen kan onttrekken.”

 

Tal van tips

 

Waarom u naar de zo pijnlijk onderuit gegleden voormalige DSB-baas zou moeten luisteren? “Met meer dan 30 jaar ervaring in het groot maken van ruim 50 bedrijven in onder andere Nederland, België, Duitsland en Slovenië kan Dirk u helpen aan tal van tips.”

 

Tijdens de sessies doceert Scheringa het ondernemerschap aan maximaal 10 ondernemers, voor een kleine duizend euro per persoon. De sessies duren vijf uur.

 

Of er genoeg vraag is naar de trucs van Scheringa wachten we nog even af.