© Matthias Leuhof

Podcast | Hoe Bali corona overleeft zonder toeristen

3 Connecties

Onderwerpen

Bali Coronavirus

Werkvelden

Economie
22 Bijdragen

Sinds april zijn er geen toeristen meer op het Indonesische vakantie-eiland Bali. Wat betekent dat voor het leven wanneer 70 procent van de bevolking voor zijn inkomen afhankelijk is van toerisme? Thomas ging erheen en praat met Ties over de kwetsbaarheden van een zwaar gespecialiseerde economie.

Dit is aflevering 3 van onze podcast TNT Op Scherp. Hierin richten FTM-journalisten Thomas Bollen en Ties Joosten hun vizier op de economie en onderzoeken ze hoe die sneller kan verduurzamen.

In TNT Op Scherp komen onderwerpen aan bod die nu van belang zijn. De toekomst van de wereldwijde productieketen bijvoorbeeld, of de prijs van broeikasgassen. En wat te denken van de voordelen die grote bedrijven hebben, omdat ze rechtstreeks toegang hebben tot de geldpers van de Europese Centrale Bank?

Mis geen aflevering

Wil je een seintje ontvangen bij nieuwe afleveringen, volg dan dit dossier. En luister je liever in je favoriete podcastapp? Dat kan ook. Zoek gewoon naar ‘TNT op Scherp’. Of ga direct naar ons kanaal op Spotify of Apple Podcasts.

Lees verder Inklappen
Inschrijven
Thomas Bollen
Thomas Bollen
Onderzoekt als financieel econoom de 'economische religie' om nuttige inzichten van dogma's te scheiden.
Gevolgd door 6782 leden
Verbeteringen of aanvullingen?   Stuur een tip
Annuleren
Ties Joosten
Ties Joosten
Klimaatjournalist. Onderzoekt de Rotterdamse haven, de luchtvaartindustrie, de energietransitie en de agrarische sector.
Gevolgd door 3803 leden
Verbeteringen of aanvullingen?   Stuur een tip
Annuleren