'Sexy banker' wil niet in Playboy

4 Connecties

Relaties

Bank Sexy Lorenzana

Organisaties

Citigroup
0 Bijdragen

Vanwege een overdosis sex-appeal ontslagen Citigroup-medewerkster heeft geen interesse in een nieuwe carrière in de televisiewereld. En een aanbod van de Playboy sloeg ze af. “Ik wil niet beroemd zijn.”

Dit voorjaar ontsloeg Citigroup medewerkster Debrahlee Lorenzana. De reden: door haar welgeproportioneerde voorkomen, ietwat strak uitgevallen kleding en 'high heels' raakten de andere – mannelijke – bankiers te zeer afgeleid. Lorenzana spande een rechtszaak aan en werd wereldnieuws.

 

Niets veranderd


Sindsdien stroomden de aanbiedingen binnen: Lorenzana werd gevraagd voor talkshows, realityseries, topless fotoshoots en nog veel meer. En ze legde een lucratief offer van het bekendste mannenblad naast zich neer, omdat ze niet de ambitie heeft om de geschiedenis in te gaan als pin-up.

In plaats daarvan nam ze een keurige baan bij een andere Wall Street-bank. “Dat is wat ik het beste kan.” Aan haar uiterlijke verschijning heeft ze niets veranderd, zo vertelde ze aan NY Daily. “Ik draag nog steeds dezelfde schoenen en dezelfde kleren.”