Steun de onderzoeksjournalistiek van FTM. Juist nu!

1 Connectie

Organisaties

Follow the Money
24 Bijdragen

'Het steunen van onderzoeksjournalistiek is het enige wapen dat de burger nog heeft'. Steun daarom de onafhankelijke onderzoeksjournalistiek van Follow the Money vandaag nog en word lid!

Komkommertijd? Niet bij Follow the Money. Wij blijven doen waar we goed in zijn: waarheidsvinding door middel van diepgravende en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. 

De afgelopen maanden hebben we onderzoeken online gezet over o.a. Value8, de echtgenoot van minister Schippers, het verdrag met Oekraïne, het derivatendossier, de moleculaire keuken en de lobbycratie.

De komende maanden gaan we ons verder verdiepen in o.a. de zorglobby, GMO’s, Defensie, aardgas in Groningen en blijven we dossiers als TTIP, de EU en de woningmarkt volgen. 

"Er is dringend behoefte aan goede onderzoekjournalistiek om de onderliggende structuren van onze samenleving bloot te leggen"

Door het volgen van geldstromen maken we zichtbaar wie de feitelijke macht in handen hebben en hoe we die kunnen controleren. We tonen misstanden aan. We ijveren voor rechtvaardigheid. Door middel van waarheidsvinding willen we de macht weer aan het publiek terug geven. 

We willen veel meer belangwekkende journalistiek maken. De rotzooi boven tafel krijgen, het tuig in de beklaagdenbank en de beste ondernemers in het zonlicht. Voor jou, met jou, voor ons allemaal. Omdat het hard nodig is.

Word lid en steun daarmee net als Joris Luyendijk ook de missie van Follow the Money

'Onderzoeksjournalistiek is niet gratis'

Radicaal onafhankelijke journalistiek kan echter alleen bestaan bij de gratie van een betrokken publiek. Mensen die inhoudelijk en ook financieel bijdragen kunnen leveren.

Diepgravende onderzoeksjournalistiek kost veel tijd en geld. Met jullie steun kunnen we nog meer onderzoek doen, de macht controleren en misstanden aantonen!

Word lid

>> Sluit je aan bij Follow the Money en word lid

Voor €80 per jaar en ontvang:

  • Diepgravende journalistiek die de onderste steen boven wil halen
  • Met feiten onderbouwde opinies die uitnodigen voor debat
  • Gratis het ebook ‘Blad voor de mond’ over persvrijheid
  • Toegang tot alle content, volg auteurs & dossiers en lever zelf een bijdrage!
Lees verder Inklappen

Al lid en wil je graag een extra donatie doen?

Dat kan natuurlijk altijd! Maak het gewenste bedrag over op rekeningnummer NL 28 TRIO 0390 3696 32, ten name van Follow the Money. Vermeld daarbij als mededeling ‘FTM Donatie’. Alvast hartelijk bedankt voor je steun!