TVM stapt in de autosport

3 Connecties

Onderwerpen

Eurocrisis Tvm

Werkvelden

Verzekeringen
0 Bijdragen

Vandaag in de Newswatch. Van Thialf naar Dakar: transportverzekeraar TVM keert terug in de autosport. KPN blijft last houden van gratis chatten en de eurocrisis is nog altijd niet opgelost.

Berlusconi slaat terug

 
Wie zijn Merkel en Sarkozy, dat ze de grote Silvio Berlusconi zondagavond een lesje kwamen leren? “Geen enkel land in Europa verkeert in een positie om een ander land de wet voor te schrijven”, reageerde de Italiaanse premier maandagavond op de aanval van Merkozy die zondag in Brussel plaatsvond. Italië gaat in rap tempo de pensioenen hervormen. De Italiaanse regering kwam daartoe maandag bij elkaar. Volgens overheidsbronnen is er nog geen enkel akkoord bereikt, maar Berlusconi houdt vol dat hij woensdag in Brussel ferme maatregelen kan presenteren.
 
Griekse schulden verder kwijtschelden?
 
Intussen lijken de Europese regeringsleider af te koersen op een haircut op Griekse schulden voor de private sector van zo'n 60 procent. Maar zelf dat is waarschijnlijk niet genoeg, zo rekent de Volkskrant ons voor.
 
'Ook gezonden eurolanden moeten vrezen'
 
Het voortdurende gedraal van de Europese leiders leidt ertoe dat ook de gezonde landen steeds meer voor een nieuwe recessie moeten vrezen. In vrijwel alle landen zijn de zakelijke activiteiten de afgelopen tijd verminderd, vooral een groot deel van de Fransen lijkt af te wachten wat er komen gaat. En dat is niet goed voor de Europese handel...
 
TVM stapt weer in autosport
 
Transportverzekeraar TVM, dat de laatste jaren vooral naam maakte als schaatssponsor, stapt volgend jaar in bij de Dakar Rally. Er komt een eigen team met drie trucks, waarvan een bestuurd zal worden door Jumbo-baas Frits van Eerd (sinds kort tevens telecom-ondernemer). Directeur Arjan Bos maakt die nieuwe koers vandaag bekend. Of de schaatsploeg rond Sven Kramer blijft bestaan maakt Bos donderdag bekend.
 
KPN in de min
 
De omzet van KPN in het tweede kwartaal van dit jaar is harder gedaald dan analisten hadden voorzien. Het vele gebruik van gratis chatdiensten als Whatsapp en Ping spelen het bedrijf parten, zo meldt KPN dinsdag. Al eerder kondigde het bedrijf een grote reorganisatie aan.
Bron: FD
 
NOS Nieuws in 60 seconden:
 
 

Deel dit artikel, je vrienden lezen het dan gratis

Redactie
Redactie
Gevolgd door 595 leden