Weet wat er nu speelt, met de FTM Pulse App

We hebben iets nieuws voor je. Follow the Money heeft een app ontwikkeld die het gebruik van onze site FTM.nl met een telefoon of tablet een stuk gemakkelijker en leuker maakt: FTM Pulse. Hier vertellen we je wat je met FTM Pulse kunt doen en hoe je de app kunt downloaden. 

 

Waarom een app?

De afgelopen jaren is het gebruik van mobiel internet enorm toegekomen. Ook FTM.nl wordt steeds meer bezocht vanaf een smartphone of tablet. Hoewel onze site prima te gebruiken is met een mobiele telefoon, blijkt het gebruik onderweg, of met een kleiner scherm, toch net iets anders te zijn dan je vanaf een computer zou doen. Zo is de duur van het bezoek meestal iets korter en wordt er veelvuldig naar de commentaarsectie onderaan de artikelen gescrolled. FTM Pulse biedt je meer en beter inzicht in wat er op dit moment gaande is op FTM.nl. Zo kun je sneller navigeren naar de onderwerpen die je op dat moment interesseren.

Wat maakt FTM Pulse anders dan de ‘gewone’ site?

In de app draait alles om de activiteit in de FTM-community. Met FTM Pulse zie je in een oogopslag wie er op de site actief zijn, welke discussies er worden gevoerd en wat het meest wordt gelezen. Die activiteit van de FTM-leden en de redactie wordt weergegeven in een tijdlijn. Daarop kun je zelf ook gemakkelijk ideeën met anderen delen en commentaar leveren. Als je dat wilt, kun je notificaties en alerts instellen voor de dossiers, auteurs en discussies die je volgt. Je blijft zo gemakkelijk en snel op de hoogte en bent snel op de plek in de site waar je wilt zijn. 

Met FTM Pulse blijf je beter op de hoogte

Voor wie is FTM Pulse?

Alle Follow the Money-leden kunnen FTM Pulse gratis downloaden. Je kunt inloggen met hetzelfde emailadres en wachtwoord dat je gebruikt voor FTM.nl. Ben je proeflid, dan kun je de app ook gebruiken. Maar als je proeflidmaatschap na een maand afloopt, en je het nog niet hebt omgezet in een volledig lidmaatschap, is ook de app niet meer te gebruiken. Dat is gemakkelijk op te lossen: log in je account om lid te worden. Zodra je dat hebt gedaan, kun je FTM.nl en FTM Pulse weer gebruiken. En als je nog geen lid bent, maar dat wel wilt worden, kun je dat hier in enkele minuten regelen. 

Dit is de eerste versie. Kan ik FTM Pulse meteen gebruiken?

Ja, dat kan. We hebben de app de afgelopen weken uitgebreid getest en al verbeteringen doorgevoerd. Hij functioneert goed, maar als je onvolkomenheden of storingen tegenkomt, laat het ons weten. De komende tijd zal de app verder worden verbeterd en uitgebreid. De updates daarvan worden automatisch geïnstalleerd als je op WiFi bent aangesloten. Eventueel kan het ook via je 3g of 4g-verbinding, maar dan moet je het handmatig doen. Let wel, dit kan ten koste gaan van je data-tegoed. 

Wat moet ik leren voordat ik FTM Pulse kan gebruiken?

Niets. Het gebruik wijst zich eigenlijk vanzelf. De eerste keren dat je de app opent zul je een uitlegscherm zien met enkele tips voor het gebruik. 

Waar kan ik FTM Pulse downloaden?

Onze app is beschikbaar voor twee platforms: iOS (van Apple) en Android (het door Google ontwikkelde besturingssysteem voor mobiele telefoons en tablets). 

iOS - Apple’s app store - via deze link kun je FTM Pulse op je telefoon of iPad installeren.

Android - Google Play Store - via deze link kun je FTM Pulse op je Android-telefoon of Android-tablet installeren. 

  

FTM Pulse hebben we ontwikkeld met onze technologie-partner Frontwise. We wensen je veel plezier met het gebruik. Heb je opmerkingen, vragen of suggesties, stuur die dan naar info@ftm.nl.