Onderwerp

Aardbevingsdossier 10 jaar

Door

John 232 2

Ik ben Groninger geboren en getogen woon in de stad maar ik ruik misbruik op een bewuste manier gespeeld. Dat accepteer ik niet.
Ingestuurd: 2 april 2019

Wat moet worden onderzocht?

10 jaar aardbevings beslissingen levert niets op. Onderzoek vanaf het begin waarom politici beslissingen namen, wat de afspraken waren landelijk en lokaal, hoe de lijnen liepen, was er bewuste verkeerde voorlichting, wat was de rol van Shell EXXON en de NAM, hoeveel invloed hadden zij in de politiek en dus in beslissingen, was er bewuste verkeerde voorlichting, is er bewust door Kamp 53 mln. Kuub gas in een jaar uit de grond gehaald, waren zij allang op de hoogte dat er schade zou ontstaan.

Voor wie heeft dit gevolgen?

Duizenden inwoners in de Provincie Groningen.

Waarom moet dit verhaal worden onderzocht?

Is er bewust gehandeld naar de situatie zoals die nu is. Geen of nauwelijks schade uitkeren, bewust sturen naar ellenlange rechtzaken,

2 Bijdragen

Alleen leden van Follow the Money kunnen bijdragen plaatsen.

Wil je meepraten?

Word lid Inloggen
De regio waaraan Nederland sinds eind jaren zestig het meest aan heeft verdiend wordt nu in de steek gelaten, zelfs na AANTOONBAAR falen van de overheid. Den Haag blijkt wederom een tandeloze tijger.
Er is al een vrij uitgebreid dossier van FTM over de aardgasperikelen in Groningen, mag altijd nog uitgebreider, maar wordt al onderzocht.
https://www.ftm.nl/dossier/aardgas-in-groningen