Onderwerp

In de provincie Noord-Brabant weigeren sommige kinderdagverblijven ongevaccineerde kinderen.

Door

Lianne 6 2

Als “antivaxxer” wordt ik gediscrimineerd, buitengesloten, weggezet als gevaar voor anderen ect. Maw, ik ben mede-gedupeerde.
Ingestuurd: 19 september 2019

Wat moet worden onderzocht?

Spelen RIVM, overheid, vaccinatie-commissies onder één hoedje met deze Brabantse KDV’s om de globale vaccinatie-lijfeigenen agenda in Nederland doorgedrukt te krijgen?
Wat zijn de belangen van deze KDV’s om als eerste in de (Nederlandse) geschiedenis gezonde kindjes te gaan bestempelen als gevaar voor anderen en deze te discrimineren en uit te sluiten? Welke afspraken zijn er met organisaties zoals het RIVM gemaakt?

Voor wie heeft dit gevolgen?

Dit heeft gevolgen voor de hele mensheid.

Waarom moet dit verhaal worden onderzocht?

Omdat we hard richting wereldwijd lijfeigenschap aanstevenen. Het vaccinatie-gedram wordt steeds meer medische dictatuur.

1 Bijdragen

Alleen leden van Follow the Money kunnen bijdragen plaatsen.

Wil je meepraten?

Word lid Inloggen
Als antivaxxer ben je daadwerkelijk een gevaar voor de samenleving, zeker binnen de doelgroep die u aanhaalt: baby's. In omliggende landen is het weren van niet-geënte kinderen al normaal, omdat de risico's voor de andere kinderen simpelweg te groot zijn. Een hond mag niet naar een kennel als die niet geënt is maar een baby, je ALLES, je meest waardevolle bezit, zou je wel blootstellen aan levensbedreigende ziektes? Met alle gevolgen van dien? Ik vind het standpunt "niet inenten = niet naar de opvang" meer dan logisch. Dat u uw kind niet wilt inenten is uw keus, uw Goed recht. Maar daarmee willens en wetens andere kinderen in gevaar brengen is nooit oke. Echt niet gewoon.
En trek nu alstublieft ook niet de autisme-kaart. Autisme is niet besmettelijk en niet dodelijk. De mazelen of rode hond kunnen dat wel zijn. Daarbij is autisme aangeboren. Egoïsme overigens niet