Onderwerp

Onderzoek naar de overheid rondom hun nalatigheid nadat de q-koorts was uitgebroken

Door

Henk 310 1

Ondersteuning van de bekenden die Q-koorts gehad hebben.
Ingestuurd: 23 september 2019

Wat moet worden onderzocht?

Zie hierboven. De mensen die besmet en ziek waren van het virus hebben hier vandaag de dag nog steeds last van. Er moet duidelijkheid komen wat de rol van de overheid was tijdens de uitbraak en welke actie zij wel/niet hebben ondernomen.

Voor wie heeft dit gevolgen?

Vrienden in mijn directe omgeving in Brabant.

Waarom moet dit verhaal worden onderzocht?

Zij hebben maa een minimale tegemoetkoming gekregen van de overheid maar lijden nog elke dag onder de gevolgen van de Q-koorts.

2 Bijdragen

Alleen leden van Follow the Money kunnen bijdragen plaatsen.

Wil je meepraten?

Word lid Inloggen
In 2007 is bij mij Q-koorts geconstateerd. Jaar lang mee gedaan aan onderzoeken. Opgenomen geweest met hevige longontsteking en nog steeds de nodige klachten en zeker de moeheid. Aangemeld om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Huisarts heeft vragen in moeten vullen en hierbij aangegeven dat ik geen QVS-klachten heb, waardoor mijn vergoeding afgewezen is en ik nergens recht op heb. Ondanks de jaren lange klachten en het stop moeten zetten van mijn sportactiviteiten. Bijna wekelijks bij de huisarts geweest met deze klachten, hij heeft me notabene laten opnemen. Nu doorverwezen naar de Q-koorts poli, maar waarschijnlijk is de diagnose te laat om nog een vergoeding aan te vragen. Mensen die ná 18 okt gediagnosticeerd worden met QVS krijgen géén vergoeding meer!!! Mijn hele sociale leven is naar de knoppen!!! En dan krijg je er ook nog eens geen vergoeding voor. Dank huisarts, dank Ministerie!
Absoluut een onderzoek waard. Het is daarom dat ik hetzelfde onderwerp al heb gepitcht. Sterker nog: hij staat eigenlijk al sinds vorige week dinsdagavond bovenaan met de meeste stemmen!

Mvg Richard vd Akker

https://www.ftm.nl/pitch/voorstel/226